Over Suzanne

Over Suzanne

Hallo, Ik ben Suzanne van Campen.

Ik ben levensenergiecoach.

Levensenergie staat voor de ziel van ieder mens. Zolang wij leven stroomt er energie door ons heen. Onze ziel is niet zomaar willekeurige energie, het heeft een verlangen, het heeft kwaliteiten, het heeft een potentie die het heel graag tot volle uiting wil laten komen. Als levensenergie niet voluit stroomt dan ervaar je veel weerstand. Niet zomaar de weerstand die nu eenmaal bij het leven hoort maar weerstand waarbij de ziel heel hard zijn best doet om aan je door te seinen dat het niet lukt om vanuit volle potentie te stromen.

Ik heb de opleiding Academie voor Poly-energetische therapie gevolgd. Door mijn opleiding heb ik een gereedschapskist vol met vele (poly) technieken. Deze heb ik aangeleerd, ervaren en ten slotte eigen gemaakt waardoor er voor iedere vraag een unieke aanpak is. Daarnaast ben ik zeer bedreven in het gebruik van mijn intuïtie; een krachtige hulpwijze, om samen met de ander, bij de kern te komen van wat speelt.

Over de naam Praktijk Xiria:

Xiria was de kennelnaam van onze Tervuerense herder. Wij noemde haar Yuca. In de tijd dat Yuca bij ons kwam zat ik in een hele moeilijke periode. Yuca zorgde voor mij dat ik in beweging kwam en dat ik plezier haalde uit het feit dat zij plezier had. Het maakte mijn leven lichter, liefdevoller en luchtiger.

Nu is Yuca allang dood, en haar ziel is mijn lichtgids. Nog altijd herinnert zij mij als ik het moeilijk heb:

  • blijf niet stilstaan, kom in beweging. Want vanuit beweging kom je tot verandering.
  • Je kan ervoor kiezen je te bewegen weg van pijn en verdriet en zwaarte; je kan er ook voor kiezen om in beweging te komen richting genieten, ontspanning en luchtigheid.
  • Wees liefdevol voor jezelf, vul je leven met plezierige en liefdevolle dingen. Het is een tegenbalans aan de dingen die niet zo voelen.

Deze essentie is wat ik meegeef in mijn werk als levensenergiecoach. Al mijn technieken zijn gericht op werken met intuïtie, en werken met je onderbewustzijn. Voor mij is dat het terrein waar je contact legt met de lichtwezens die je willen helpen op een liefdevolle manier. De hogere trillingsenergie van de lichtwezens helpen je om zelf ook tot een hoger trillingsniveau te komen, hoe hoger de trilling van je zielsenergie is des te makkelijker je in contact komt met licht, liefde en luchtigheid.

 

Je bent van harte welkom bij Praktijk Xiria om te werken aan jouw eigen zielspad. Ik zal je met warmte en begrip ontvangen. Laten we van jouw wens tot verandering een proces maken met liefde, zachtheid en verwondering. De lichtwezen staan je liefdevol bij, laten we hun hulp inschakelen met alle mooie technieken die ik als levenscoach in huis heb om tot verandering te komen.